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Dienstag, 27.05.25, 19:00 Uhr
Bean-to-bar chocolate short course
Anyone who believes that wine is complex does not know the full range of flavors of cacao beans. They contain over 600 flavor components - chocolate tastes correspondingly rich in nuances and variety. Their flavor depends on variety, origin and processing. In this short course, you will learn exactly how chocolate is made from the bean to the bar (bean-to-bar) and we will explain what happens when cacao is roasted, ground, conched and tempered. What is the difference between industrially produced chocolate and artisan chocolate? At the blind tasting, you will try various chocolates from bean-to-bar producers from all over the world and get to know your taste better. Last but not least, we provide answers to all possible and impossible questions. This short course is held in English.
Veranstaltungsort
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Dienstag,
01.04.25, 10:00 Uhr
01.04.25, 10:00 Uhr
Andere
(Apr slots) Korean-style Personal Color Analysis
Discover your personal colors with a Korean twist , unleash your full potential this Spring - book your slot now! #KoreanPersonalColorAnalysis

Montag,
21.04.25, 10:00 Uhr
21.04.25, 10:00 Uhr
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MeetByChance - Singles treffen «zufällig» Singles
MeetByChance - die smarte Schweizer Single Community und die romantische Alternative zu Dating-Apps. Ganz ohne digitales Vorspiel.
Freitag,
18.04.25, 09:30 Uhr
18.04.25, 09:30 Uhr
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Akasha Chronik Seminar Zürich (Ostern)
In diesem 4-tägige Akasha Chronik Seminar lernst du die Akasha Chronik von dir und anderen Menschen zu öffnen und darin zu lesen, so dass du ganz viel Heilung und Transformation erfahren kannst.

Montag,
24.02.25, 00:00 Uhr
24.02.25, 00:00 Uhr
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Entdecke unsere spannenden Kurse für Kinder ab 2.5 Jahren!
Kinder entdecken artistische Disziplinen in Zirkuskursen, fördern soziale Kompetenzen und präsentieren ihr Können. Infos: kinderzirkus.ch.
